Boodschap Alison (3)

Hallo allemaal,

Het is alweer even geleden dat ik hier zelf iets geschreven heb, maar het gaat erg goed met mij, hoor.

De revalidatie verloopt vlot en binnenkort mag ik mijn racket terug oppakken. Momenteel probeer ik vooral fysiek en conditioneel fit te blijven. Ik doe elke dag specifieke oefeningen om mijn rechterarm terug gewoon te maken aan de inpakt van een harde tennisslag. Dit combineer ik met oefeningen voor mijn rechtervoet waarvoor ik vorig jaar onder het mes ben gegaan. Met dit alles hoop ik de kwalificaties van Indian Wells begin maart te halen.

Dat ik nu niet kan deelnemen aan de Australian Open geeft me een wrang gevoel. Alle vliegtuigtickets en hotels waren geboekt, maar ik heb alles moeten annuleren. Ach, ik zou kunnen blijven jammeren, maar dat helpt mij niets vooruit. Uiteraard volg ik de prestaties van de Belgen en de hoogtepunten van de meeste wedstrijden.

Het zal knokken worden om terug op het hoogste niveau te kunnen meespelen, maar als topsporter weet je dat blessures deel uitmaken van het geheel. Het is alleen jammer dat ik nu zwaar zak op de ranking want zo wordt het moeilijker om op bepaalde toernooien binnen te geraken. Ik zal heel wat kwalificatiewedstrijden moeten spelen.

Nu goed, bovenal zal het een verademing zijn om terug op de baan te kunnen staan. Dat is mijn eerste doelstelling!

Bedankt voor jullie steun en tot snel!

Ali x